Tilføj til favoritter

Købsaftale erhvervsejendom

Lav din købsaftale erhvervsejendom online på få minutter. Du kan læse mere om købsaftalen nedenfor og se introvideo under artiklen. Vi tilbyder gratis juridisk Hotline med 100% tilfredshedsgaranti.

Købsaftalen kan bruges både til en ejendom, lejlighed og en grund.

Skabelon til købsaftale fast ejendom til erhverv

Her kan du lave en købsaftale til overdragelse af en erhvervsejendom.

Skal du sælge eller købe en erhvervsejendom, erhvervslejlighed eller erhvervsgrund bør du lave købsaftale. En købsaftale er den skriftlige aftale, der beskriver de vilkår og betingelser, der er gældende for handlen. Købsaftalen underskrives af køber og sælger. Et køb af en ejendom kan ske både med og uden en ejendomsmægler. Er handlen en familieoverdragelse, er der sjældent en ejendomsmægler involveret.

Hos Dokumenter.dk kan du nemt og sikkert lave en købsaftale. Vores guide sikrer, at du får en købsaftale på de vilkår og betingelser, som ejendommen ønskes handlet under uden involvering af en advokat. Når du har gennemført guiden, og betalt for dokumentet, modtager du et link til download i Word. Det gør det nemt at rette og tilføje oplysninger direkte i dokumentet.

Købsaftalen kan både bruges til en ejendom, lejlighed og en grund. I vores intuitive og trinvise dokumentguide, bliver du automatisk og brugervenligt ført igennem de vilkår og betingelser, handlen sker under.  Det vil sige den aftalte købspris, overtagelsesdagen, hvordan betalingen skal falde og de nærmere vilkår og betingelser for køb af erhvervsejendommen, erhvervslejligheden eller erhvervsgrunden.

Udarbejdet af
Advokat Mathias Tegen og Advokat Synne Høj Nørgaard Advokater Donatzky & Partnere Advokatfirma Kontaktinformation Telefon: 33 11 10 10 kontakt@dokumenter.dk

Vær færdig på 5 minutter

1. Fuldfør guiden

2. Modtag dokument

3. Kvalitetsstemplet af Advokater

Start dokumentguide
Købsaftalen til erhvervsejendom indeholder bl.a.
  1. Information om køber og sælger
  2. Information om ejendommen
  3. Betingelser for handlen
  4. Klausuler om lejeforhold
  5. Købesummens betaling og deponering
  6. Samt mange andre relevante bestemmelser