Trustpilot
  • FAQ
  • Placering:

FAQ

FAQ

 

Ad 1. Hvad får jeg for mine penge?
Du får et juridisk dokument, der er udarbejdet af kyndige advokater og som er udførligt og opdateret til gældende lovgivning. Dokumenterne er af høj kvalitet og leveres i Word-format, så det er nemt at tilpasse dem til den aktuelle situation.

Ad 2. Hvordan køber jeg dokumenterne?
1) Find det dokument/skabelon, der passer bedst til dit behov.
2) Læg det i indkøbskurven.
3) Vælg "Gå til kasse"
4) Indtast e-mail-adresse og øvrige oplysninger
5) Foretag betalingen via dankort eller kreditkort
6) Følg instrukserne - gennemfør betalingen
7) Når betalingen er gennemført, får du med det samme en faktura fra Dokumenter ApS
8) Du får herefter dokumentet online i Word

Ad 3. Hvordan får jeg det, jeg har købt?
Du får det online - med det samme. Efter du har indtastet dine kreditkortoplysninger og trykket "køb", får du en faktura. Man kan fra siden med fakturaen downloade det pågældende dokument/skabelon via knappen "download". 
Herudover får man - med det samme - sendt en e-mail med det pågældende dokument/skabelon vedhæftet som Word-fil. 

Herfra er det nemt at tilpasse skabelonen til den konkrete situation.

Ad 4. Hvad får jeg ud af det som privat?
Som privat får du en nem adgang til en professionel videnbase. Du får løst dit problem hurtigt og billigt. Du får som privat en unik adgang til advokaternes egen "værktøjskasse".

Ad 5. Hvad får jeg ud af det som virksomhed?
Som virksomhed får du adgang til alle de nødvendige dokumenter, aftaler og juridiske standardkontrakter, der er behov for til at drive en virksomhed. Dokumenterne kan i en række situationer nemt, hurtigt og billigt løse dit problem.

Ad 6. Hvad får jeg ud af det som iværksætter?
Et abonnement hos Dokumenter ApS så alle dokumenter gratis kan downloades online, er den perfekte løsning for iværksættere. Iværksættere har typisk et stort behov for en let adgang til en lang række standarddokumenter og kontrakter. Denne adgang sikres via et abonnement på dokumenter.dk.

Ad 7. Hvad får jeg ud af det som advokat eller professionel rådgiver?
Som advokat eller professionel rådgiver sparer du tid. Tid er penge for klienten. Skabeloner/paradigmer har altid været en del af advokaters arbejde. Nu er de støvede dokumenter børstet rene, lagt ind i Word og opdateret til gældende lovgivning.

Ad 8. Betyder et standarddokument, at jeg kan fyre min advokat?
Nej, bestemt ikke! En advokat er den perfekte rådgiver i en række situationer. Men der findes mange tilfælde, hvor man selv kan klare sagerne.

Ad 9. Hvad gør jeg hvis, jeg kommer i tvivl om det juridiske?
Hvis du kommer i tvivl om det juridiske, skal du altid kontakte din advokat. Husk at en skabelon ikke træder i stedet for individuel rådgivning fra en advokat.

Ad 10. Andre spørgsmål?
Hvis du måtte have andre spørgsmål - så send en mail til kontakt@dokumenter.dk. Vi er næsten altid bemandet, og du får meget hurtigt svar.

Udarbejdet af
Dokumenter ApS

Dokumenter ApS