Om Dokumenter.dk

Vi har integreret jura med brugervenlig teknologi og skabt en digital platform, hvor du nemt, hurtigt og professionelt selv kan udarbejde juridisk gyldige dokumenter

Kontaktinformation Telefon: 45 33 18 30 kontakt@dokumenter.dk

Troels Wenzel Østergaard

Founder, CEO, Advokat (L)

Som direktør i Dokumenter.dk fokuserer Troels på den strategisk ledelse og udvikling af virksomheden. Han har en stærk forretningsorienteret tilgang og er engageret i at sikre,
at Dokumenter.dk fortsat leverer værdifulde tjenester til vores kunder.

Troels har en fortid som erhvervsadvokat med speciale i komplekse kontrakter, ejeraftaler, selskabsret samt virksomhedsoverdragelse og generationsskifte. Han er en af landets absolut førende eksperter indenfor forhandling og fortolkning af komplekse erhvervskontrakter samt indenfor regulering af ejerforhold og håndtering af tvister mellem ejere af selskaber (ejeraftaler).

Sideløbende og med baggrund i sit virke som advokat fik Troels i 2003 ideen til Dokumenter.dk, hvor man skulle levere juridiske dokumenter på en helt ny måde …. en digital platform, der nemt, hurtigt og professionelt generede dokumenter. I 2004 blev der for første gang sat strøm til Dokumenter.dk.

Visionen er i dag blevet til et omfangsrigt og anerkendt juridisk dokumentbibliotek med bred benyttelse til forskellige faggrupper. Dokumenter.dk indeholder mere end 200 forskellige skabeloner samt tilhørende engelske versioneringer.

Troels har tillige stor erfaring med bestyrelsesarbejde, herunder som bestyrelsesformand og bestyrelsesmedlem i en lang række erhvervsvirksomheder. Yderligere er Troels medlem af VL-gruppe 66.

Kontaktinformation Telefon: 45 33 18 30 af@dokumenter.dk

Andreas Flensburg

Jurist

Andreas Flensburg er jurist fra Københavns Universitet, og har flere års erfaring med automatisering af juridiske dokumenter og Legal Tech.

Med sin baggrund som jurist er Andreas essentiel i koblingen mellem teknologi og juridisk indhold. Andreas varetager til dagligt ajourføring af dokumenter.dk’s guides, samt løbende udvikling af platformen med endnu flere funktionaliteter.

Kontaktinformation Telefon: 45 23 00 16 to@dokumenter.dk

Thor Wenzel Østergaard

Salg og marketing

Thor Wenzel Østergaard er salgs- og marketing konsulent i Dokumenter.dk. Thor har ansvar for rådgivende salg til professionelle rådgivere, herunder advokater, revisorer, ejendomsadministratorer, køberrådgiver samt SMV-virksomheder med behov for forretningskritiske dokumenter af ajourført kvalitet.

Thor har derudover ansvar for at assistere selskabets direktør med strategisk forretningsudvikling, salgs- og marketingopgaver samt andre interne såvel som eksterne arbejdsopgaver, herunder administrativt arbejde og ekstern repræsentation af virksomheden.

Kontaktinformation Telefon: 45 23 00 15 bh@dokumenter.dk

Bastian Kern Holm

Salg og marketing

Bastian Kern Holm er salgs- og marketing konsulent i Dokumenter.dk. Bastian arbejder med salg til professionelle rådgivere, herunder advokater, revisorer, ejendomsadministratorer, køberrådgiver samt SMV-virksomheder med behov for forretningskritiske dokumenter af ajourført kvalitet.

Bastian assisterer derudover med salgs- og marketingopgaver samt andre interne såvel som eksterne arbejdsopgaver, herunder administrativt arbejde og ekstern repræsentation af virksomheden.

Kontaktinformation Telefon: 45 23 00 17 jd@dokumenter.dk

Johannes Brask Dyerberg

Salg og marketing

Johannes Brask Dyerberg er salgs- og marketingkonsulent i Dokumenter.dk. Johannes har ansvar for rådgivende salg til professionelle rådgivere, herunder advokater, revisorer, ejendomsadministratorer, køberrådgiver samt SMV-virksomheder med behov for forretningskritiske dokumenter af ajourført kvalitet.

Johannes har derudover ansvar for at assistere selskabets direktør med strategisk forretningsudvikling, salgs- og marketingopgaver samt andre interne såvel som eksterne arbejdsopgaver, herunder administrativt arbejde og ekstern repræsentation af virksomheden.

Johannes studerer byggeteknologi (civilingeniør) på DTU. Johannes er derudover hjælpelærer i bærende konstruktioner 3 på DTU, og vinder af 2. præmie til Grøn Dyst på DTU 2022.

Kontaktinformation Telefon: 45 33 18 30 kontakt@dokumenter.dk

Mette Beck Kofoed

Advokat

Mette Beck Kofoed er advokat med speciale i økonomiske familieret, skilsmisse, bodeling, dødsbobehandling og arveret. Mette har inden for disse områder ansvar for udarbejdelse og ajourføring af de juridiske skabeloner på Dokumenter.dk

Mette har derudover meget stor erfaring med rådgivning af ejerledere, direktører og private om køb af bolig, indgåelse af ægteskab, ægtepagter og særeje, familieformueplanlægning, skilsmisse og bodeling, arveplanlægning og dødsfald og fører som advokat retssager ved de civile domstole.

Mette er partner i Dokumenter.dk og har derudover mere end 10 års erfaring fra forsikringsbranchen, hvor hun blandt andet har arbejdet med erhvervsansvars-, ejerskifte-, professionsansvars- og retshjælpsskader, håndteret direktions- og afdelingsklager samt varetaget direktionsbetjening.

Kontaktinformation Telefon: 45 33 18 30 kontakt@dokumenter.dk

Tina Raben Skaarup

Advokat

Tina Raben Skaarup er advokat med speciale i ansættelsesret, arbejdsret samt HR-jura og GDPR. Tina har inden for disse områder ansvar for udarbejdelse og ajourføring af de juridiske skabeloner på Dokumenter.dk.

Tina har stor erfaring med forebyggelse af og håndtering af tvister i ansættelsesforhold og yder dagligt specialiseret rådgivning og bistand i forbindelse med alle faser af et ansættelsesforhold.

Tina er tillige erfaren overenskomstforhandler og tidligere direktør i Dansk Industri (DI), forhandlingschef i Tandlægeforeningen, ansættelsesretschef i HTS-Arbejdsgiverforeningen, advokat hos Lederne og en erfaren procedør ved såvel civile domstole samt diverse voldgiftsretter.

Kontaktinformation Telefon: 45 33 18 30 kontakt@dokumenter.dk

Søren Friis Hansen

Professor, Lic.jur.

Søren Friis Hansen er Lic.jur. og professor ved Juridisk Institut på Copenhagen Business School.

Sørens primære forskningsområder er inden for selskabsretten, herunder interessentskaber, kommanditselskaber, aktieselskaber og anpartsselskaber samt fonde.

Søren har udgivet et stort antal bøger og artikler om dansk og europæisk selskabs- og skatteret. Herunder ”biblen” indenfor selskabsret: ”Dansk Selskabsret”, som er blevet udgivet siden 1999.

Kontaktinformation Telefon: 33 11 10 10 kontakt@dokumenter.dk

Mathias Tegen

Advokat, Partner

Mathias er advokat med speciale i fast ejendom og har omfattende erfaring indenfor transaktioner, projektudvikling, erhvervslejeret / boliglejeret og etablering af ejerstrukturer.

Han har yderligere meget erfaring med entrepriseret samt med førelse af retssager.

Mathias er partner i advokatfirmaet Donatzky & Partnere.

Kontaktinformation Telefon: 33 11 10 10 kontakt@dokumenter.dk

Synne Høj Nørgaard

Advokat

Synne er advokat med speciale i fast ejendom hos advokatfirmaet Donatzky & Partnere.

Hun har omfattende erfaring indenfor boliglejeret, erhvervslejeret samt med alle former for fast ejendom, herunder f.eks. med transaktioner, projektudvikling samt etablering af ejerstrukturer.

Synne rådgiver endvidere om Køb og salg af virksomheder (M&A) samt om Aftale- og kontraktsret.

Kontaktinformation Telefon: 45 33 18 30 kontakt@dokumenter.dk

Bjørn Wittrup

Advokat (H)

Bjørn Wittrup er advokat med særligt speciale i insolvensret. Han har stor erfaring med håndtering af konkursboer, likvidationer og kreditorordninger.

Bjørn er certificeret insolvensadvokat og medlem af Gældsstyrelsens Advokatpanel. Gældsstyrelsen benytter derfor Bjørn som advokat i konkurssager, hvor Gældsstyrelsen er konkursrekvirent.

Bjørn rådgiver også i generel erhvervsret og tillige inden for finansieringsret, hvor han f.eks. rådgiver banker og finansieringsselskaber om leasing og factoring. Bjørn har tillige betydelig erfaring og ekspertise med erstatnings- og forsikringsret, hvor han rådgiver om ledelsesansvar og professionsansvar, herunder kurator- og advokatansvar. Senest har Bjørn ført en række sager om konkurskarantæne, både som kurator og i sager, hvor han har repræsenteret den sagsøgte virksomhedsledelse.

Bjørn har møderet for Højesteret.

Kontaktinformation Telefon: 33 11 10 10 kontakt@dokumenter.dk

Jeppe Wedel Nielsen

Advokat (H)

Jeppe er advokat med speciale i fast ejendom og har omfattende erfaring indenfor transaktioner, projektudvikling, erhvervslejeret / boliglejeret og etablering af ejerstrukturer.

Han har yderligere mange års erfaring med førelse af retssager og har møderet for Højesteret.

Jeppe er partner i advokatfirmaet Donatzky & Partnere.

Kontaktinformation Telefon: 45 33 18 30 kontakt@dokumenter.dk

Danske Advokater

Danske Advokater, brancheforeningen for danske advokatvirksomheder, samarbejder med Dokumenter.dk og tilbyder medlemsfordel på abonnement.

Kontakt os for høre mere om din medlemsfordel.

Kontaktinformation Telefon: 45 33 18 30 kontakt@dokumenter.dk

FSR – danske revisorer

FSR – danske revisorer, brancheorganisation for godkendte revisionsvirksomheder, har indgået aftale om medlemsfordel på abonnement med Dokumenter.dk.

Kontakt os for høre mere om din medlemsfordel.

Hvorfor Dokumenter.dk?

Dokumenter.dk er stiftet af erfarne advokater, der bruger de samme juridiske skabeloner hver dag i egne sager

  1. Vi har automatiseret den rutineprægede del af advokatens arbejde, så du kan spare tid og penge.
  2. Vores platform er et prisvenligt og intelligent alternativ til den proces, hvor et juridisk dokument manuelt udarbejdes og prissættes alene efter fakturerbar tid per påbegyndt time.
  3. Vores ambition er at gøre juridiske dokumenter digitalt tilgængelige og brugervenlige for alle med løbende udvikling af nye skabeloner og funktionalitet til professionelle brugere.
+19 år Vi har været online
+40.000 Private brugere
+2.500 Advokater og revisorer bruger os