Om Dokumenter.dk

Vi har integreret jura med brugervenlig teknologi og skabt en digital platform, hvor du nemt, hurtigt og professionelt selv kan udarbejde juridisk gyldige dokumenter

Kontaktinformation Telefon: 45331830 kontakt@dokumenter.dk

Troels Wenzel Østergaard

Adm. direktør, Advokat (L)

Troels Wenzel Østergaard er advokat med speciale i komplekse kontrakter, ejeraftaler, selskabsret samt virksomhedsoverdragelse og generationsskifte. Troels har inden for disse områder ansvar for udarbejdelse og ajourføring af de juridiske skabeloner på Dokumenter.dk

Troels er en af landets førende eksperter indenfor fortolkning og forhandling af komplekse erhvervskontrakter samt håndtering af tvister mellem ejere af selskaber og regulering af ejerforhold.
Troels rådgiver til dagligt ejerledede virksomheder om strategi og forretningsmæssige forhold, selskabsret og virksomhedsoverdragelse og fører som advokat retssager ved de civile domstole og voldgiftsretter.

Troels er direktør og partner i Dokumenter.dk og har mange års erfaring med bestyrelsesarbejde, herunder som bestyrelsesformand og bestyrelsesmedlem i en lang række virksomheder.

I sin fritid nyder Troels at rejse med sin familie, og er særligt glad for at stå på ski med sine børn. Troels elsker at dele et godt glas vintageportvin til en rød bøf i venners selskab, og har desuden særdeles travlt, som iværksætter og medejer af en række virksomheder.

Kontaktinformation Telefon: 45331830 kontakt@dokumenter.dk

Mette Beck Kofoed

Advokat

Mette Beck Kofoed er advokat med speciale i økonomiske familieret, skilsmisse, bodeling, dødsbobehandling og arveret. Mette har inden for disse områder ansvar for udarbejdelse og ajourføring af de juridiske skabeloner på Dokumenter.dk

Mette har derudover meget stor erfaring med rådgivning af ejerledere, direktører og private om køb af bolig, indgåelse af ægteskab, ægtepagter og særeje, familieformueplanlægning, skilsmisse og bodeling, arveplanlægning og dødsfald og fører som advokat retssager ved de civile domstole.

Mette er direktør og partner i Dokumenter.dk og har derudover mere end 10 års erfaring fra forsikringsbranchen, hvor hun blandt andet har arbejdet med erhvervsansvars-, ejerskifte-, professionsansvars- og retshjælpsskader, håndteret direktions- og afdelingsklager samt varetaget direktionsbetjening.

I sin fritid nyder Mette at vende verdenssituationen over en god (stærk) GT med veninderne, gerne efterfulgt af en veltilberedt ret med nyfanget fisk. Mette elsker at rejse med sin familie, som tæller 2 børn og hunden Charlie, som hele familien nyder at gå lange ture med i nærområdet.

Kontaktinformation Telefon: 45230017 jd@dokumenter.dk

Johannes Brask Dyerberg

Salgs- og marketingkonsulent

Johannes Brask Dyerberg er salgs- og marketingkonsulent i Dokumenter.dk. Johannes har ansvar for rådgivende salg til professionelle rådgivere, herunder advokater, revisorer, ejendomsadministratorer, køberrådgiver samt SMV-virksomheder med behov for forretningskritiske dokumenter af ajourført kvalitet.

Johannes har derudover ansvar for at assistere selskabets direktør med strategisk forretningsudvikling, salgs- og marketingopgaver samt andre interne såvel som eksterne arbejdsopgaver, herunder administrativt arbejde og ekstern repræsentation af virksomheden.

Johannes studerer byggeteknologi (civilingeniør) på DTU og er student fra Virum Gymnasium. Johannes er derudover hjælpelærer i bærende konstruktioner 3 på DTU, og vinder af 2. præmie til Grøn Dyst på DTU 2022.

I fritiden tilbringer Johannes sin tid med venner og familie og nyder bylivet på Frederiksberg – gerne med en friskbrygget espresso brygget på mellemristede økologiske bønner fra sin hjemmecafé. Derudover udforsker Johannes den gastronomiske verden med sin samling af japanske knive.

Kontaktinformation Telefon: 45230016 to@dokumenter.dk

Thor Wenzel Østergaard

Salgs- og marketingkonsulent

Thor Wenzel Østergaard er salgs- og marketing konsulent i Dokumenter.dk. Thor har ansvar for rådgivende salg til professionelle rådgivere, herunder advokater, revisorer, ejendomsadministratorer, køberrådgiver samt SMV-virksomheder med behov for forretningskritiske dokumenter af ajourført kvalitet.

Thor har derudover ansvar for at assistere selskabets direktør med strategisk forretningsudvikling, salgs- og marketingopgaver samt andre interne såvel som eksterne arbejdsopgaver, herunder administrativt arbejde og ekstern repræsentation af virksomheden.

Thor er studerende på kommunikation og IT på Københavns Universitet og student fra Virum Gymnasium. Thor har derudover ansvar for bogholderi og eventkoordinering på Vintageportvin.dk

I fritiden tilbringer Thor sin tid med venner og familie og nyder bylivet i København – gerne med en velsmagende og iskold specialøl brygget med kærlighed i hånden. Derudover nyder Thor at træne – særligt cykling og vægtløftning – og i vintertider skiløb med krum hals i Alperne.

Kontaktinformation Telefon: 45331830 kontakt@dokumenter.dk

Tina Raben Skaarup

Advokat

Tina Raben Skaarup er advokat med speciale i ansættelsesret, arbejdsret samt HR-jura og GDPR. Tina har inden for disse områder ansvar for udarbejdelse og ajourføring af de juridiske skabeloner på Dokumenter.dk

Tina har stor erfaring med forebyggelse af og håndtering af tvister i ansættelsesforhold og yder dagligt specialiseret rådgivning og bistand i forbindelse med alle faser af et ansættelsesforhold.

Tina er tillige erfaren overenskomstforhandler og tidligere direktør i Dansk Industri (DI), forhandlingschef i Tandlægeforeningen, ansættelsesretschef i HTS-Arbejdsgiverforeningen, advokat hos Lederne og en erfaren procedør ved såvel civile domstole samt diverse voldgiftsretter.

I sin fritid nyder Tina at spiller divisionsgolf for Furesø golfklub og kan bryste sig af hele 3 hole in ones i karrieren. Tina stortrives med sæsonernes skiften i haven og familien, der tæller mand, søn og alles kærlighed, Golden Doodle hunden Frida, elsker at gå lange ture i naturen.

Kontaktinformation Telefon: 45331830 kontakt@dokumenter.dk

Bjørn Wittrup

Advokat (H)

Bjørn Wittrup er advokat med særligt speciale i insolvensret har stor erfaring med håndtering af konkursboer, likvidationer og kreditorordninger.

Bjørn er certificeret insolvensadvokat og medlem af Gældsstyrelsens Advokatpanel. Gældsstyrelsen benytter derfor Bjørn som advokat i konkurssager, hvor Gældsstyrelsen er konkursrekvirent.

Bjørn rådgiver også i generel erhvervsret og tillige inden for finansieringsret, hvor han f.eks. rådgiver banker og finansieringsselskaber om leasing og factoring. Bjørn har tillige betydelig erfaring og ekspertise med erstatnings- og forsikringsret, hvor han rådgiver om ledelsesansvar og professionsansvar, herunder kurator- og advokatansvar. Senest har Bjørn ført en række sager om konkurskarantæne, både som kurator og i sager, hvor han har repræsenteret den sagsøgte ledelse.

Bjørn har desuden møderet for Højesteret.

Kontaktinformation Telefon: 45331830 kontakt@dokumenter.dk

Birgitte Haagen Eklund

Juridisk assistent

Birgitte Haagen Eklund er juridisk assistent og har en erhvervssproglig diplomuddannelse fra CBS. Birgitte har ansvar for den daglige administration, bogføring, telefonkontakt samt for sprogrevision og oversættelse af de juridiske skabeloner på Dokumenter.dk

Birgitte har mangeårig erfaring i selskabsretlig administration af danske og udenlandske selskaber herunder afholdelse af generalforsamlinger samt registreringer hos Erhvervsstyrelsen.

Birgitte har desuden mere end 25 års erfaring som PA og Legal Assistant fra den juridiske afdeling det amerikanskejede Dupont Nutrition Biosciences ApS (tidligere Danisco A/S), hvor hun assisterede den juridiske chef og de øvrige advokater i den daglige korrespondance og sagsbehandling samt varetog selskabsretlige sager, legaliseringer, fakturering og øvrige administrative opgaver.

I sin fritid dyrker Birgitte sin passion for litteratur i sin bogklub og til forfatterarrangementer. Interessen for kunst og kultur nyder Birgitte herudover til koncerter, på udstillinger, i biografen og teatret sammen med sin mand og voksne datter.

Kontaktinformation Telefon: +4545331830 kontakt@dokumenter.dk

Danske Advokater

Danske Advokater, brancheforeningen for danske advokatvirksomheder, samarbejder med Dokumenter.dk og tilbyder medlemsfordel på abonnement.

Kontakt os for høre mere om din medlemsfordel.

Kontaktinformation Telefon: +4545331830 kontakt@dokumenter.dk

FSR – danske revisorer

FSR – danske revisorer, brancheorganisation for godkendte revisionsvirksomheder, har indgået aftale om medlemsfordel på abonnement med Dokumenter.dk.

Kontakt os for høre mere om din medlemsfordel.

Hvorfor Dokumenter.dk?

Dokumenter.dk er stiftet af erfarne advokater, der bruger de samme juridiske skabeloner hver dag i egne sager

  1. Vi har automatiseret den rutineprægede del af advokatens arbejde, så du kan spare tid og penge.
  2. Vores platform er et prisvenligt og intelligent alternativ til den proces, hvor et juridisk dokument manuelt udarbejdes og prissættes alene efter fakturerbar tid per påbegyndt time.
  3. Vores ambition er at gøre juridiske dokumenter digitalt tilgængelige og brugervenlige for alle med løbende udvikling af nye skabeloner og funktionalitet til professionelle brugere.
+18 år Vi har været online
+40.000 Private brugere
+2.000 Advokater og revisorer bruger os