Om Dokumenter.dk

Vi har integreret jura med brugervenlig teknologi og skabt en digital platform, hvor du nemt, hurtigt og professionelt selv kan udarbejde juridisk gyldige dokumenter

Digital selvbetjening

Vores koncept og proces er enkel:

  1. I vores dokumentbibliotek finder du nemt det dokument, du skal bruge. Alle dokumenter indledes med en artikel, der beskriver dokumentets anvendelighed og de forhold, du skal være bekendt med for at kunne besvare spørgsmålene i vores intelligente dokumentguide.
  2. Du udfylder dokumentet ved at følge de enkle trin i guiden, og du hjælpes brugervenligt og sikkert igennem alle de spørgsmål, en klassisk advokat ville have stillet på et fysisk møde.
  3. Virksomhedsoplysninger integreres automatisk via CVR registreret, så du undgår manuelle skrivebordsfejl og sikkert og effektivt sparer tid.
  4. Når du er færdig med guiden, leverer Dokumenter.dk dit juridisk gyldige dokument som Word og PDF fil, der kan signeres og deles digitalt.
  5. Det tager kun få minutter.

Vores FAQ og artikler på platformen hjælper dig med at få svar på det, du skal vide for at komme godt igang.

Er du i tvivl undervejs, er du altid velkommen til at kontakte vores juridiske Hotline på telefon: 45331830 eller på mail: kontakt@dokumenter.dk

Alle vores skabeloner, kontrakter og formularer er udarbejdet af erfarne advokater med mangeårigt speciale i erhvervsjura og privatjura, der sikrer, at dokumenterne altid er ajourført og opdateret i overensstemmelse med gældende lovgivning

Hvem bruger Dokumenter.dk?

Dokumenter.dk benyttes hver dag af private, advokater, revisorer, offentlige organisationer, selvstændige erhvervsdrivende og professionelle rådgivere med behov for forretningskritiske dokumenter af ajourført kvalitet.

Mere end 1500 revisorer, advokater, juridiske afdelinger, HR & administration har valgt at bruge vores komplette dokumentbibliotek i professionelle abonnements- og enterpriseløsninger.

Det er din sikkerhed for kvalitet.

Vores abonnement tilbydes som attraktiv medlemsfordel i samarbejde med brancheforeningen for danske advokatvirksomheder Danske Advokater

Kontakt os idag for en aftale med jer.

Dokumenter.dk har lavet et overbevisende koncept, hvor systemet automatisk genererer præcis det dokument, man skal bruge. Det er super ligetil og intuitivt opbygget. Det kan klart anbefales til advokatbranchen
Walther Rebernik, partner & advokat (H), NORDIA Advokatfirma

Hvem står bag?

Dokumenter.dk er stiftet af erfarne advokater, der bruger de samme juridiske skabeloner hver dag i egne sager

  1. Vores ambition er at gøre juridiske dokumenter digitalt tilgængelige og brugervenlige for alle.
  2. Vores platform er et prisvenligt og intelligent alternativ til den proces, hvor en advokat manuelt skriver et juridisk dokument for et advokatsalær baseret på fakturerbart tidsforbrug per påbegyndt time.
  3. Vi har med udvikling af egne softwareapplikationer gjort det muligt at udarbejde juridiske dokumenter automatisk ved hjælp af intelligente skabeloner med integration til CVR via API og digital signering med NemID.
  4. Vi har – med andre ord – automatiseret den rutinepræget del af traditionelt advokathåndværk, så du kan spare tid og penge ~ det er nemt, hurtigt og professionelt.
  5. Vi har været online siden 2004 og samarbejder med Danske Advokater.

Mød teamet

Kontaktinformation Telefon: 45331830 kontakt@dokumenter.dk

Tina Raben Skaarup

Advokat

Tina Raben Skaarup er advokat med speciale i ansættelsesret, arbejdsret samt HR-jura og GDPR. Tina har inden for disse områder ansvar for udarbejdelse og ajourføring af de juridiske skabeloner på Dokumenter.dk

Tina har stor erfaring med forebyggelse af og håndtering af tvister i ansættelsesforhold og yder dagligt specialiseret rådgivning og bistand i forbindelse med alle faser af et ansættelsesforhold.

Tina er tillige erfaren overenskomstforhandler og tidligere direktør i Dansk Industri (DI), forhandlingschef i Tandlægeforeningen, ansættelsesretschef i HTS-Arbejdsgiverforeningen, advokat hos Lederne og en erfaren procedør ved såvel civile domstole samt diverse voldgiftsretter.

I sin fritid nyder Tina at spiller divisionsgolf for Furesø golfklub og kan bryste sig af hele 3 hole in ones i karrieren. Tina stortrives med sæsonernes skiften i haven og familien, der tæller mand, søn og alles kærlighed, Golden Doodle hunden Frida, elsker at gå lange ture i naturen.

Kontaktinformation Telefon: 45331830 sm@dokumenter.dk

Simon Trolle Markussen

Advokat

Simon Trolle Markussen er advokat med speciale i erhvervsret, selskabsret, erhvervslejeret, fast ejendom, ejeraftaler og kontrakter. Simon har inden for disse områder ansvar for udarbejdelse og ajourføring af de juridiske skabeloner på Dokumenter.dk

Simon rådgiver til dagligt ejerledede virksomheder om etablering og omstrukturering af selskaber samt indgåelse, fortolkning og ophør af kontrakter, herunder direktørkontrakter, og fører som advokat retssager ved de civile domstole og voldgiftsretter.

Simon er direktør og partner i Dokumenter.dk og sidder derudover i en række bestyrelser, hvor han brænder for rådgivning og sparring til ejerledere i krydsfeltet mellem jura, økonomi og strategi.

I sin fritid nyder Simon at rejse med sin familie, der tæller kone og 3 piger (og en lille hund). Simon elsker naturvin og vermouth, og har desuden travlt som træner for sin datters U11 fodboldhold.

Kontaktinformation Telefon: 45331830 kontakt@dokumenter.dk

Mette Beck Kofoed

Advokat

Mette Beck Kofoed er advokat med speciale i økonomiske familieret, skilsmisse, bodeling, dødsbobehandling og arveret. Mette har inden for disse områder ansvar for udarbejdelse og ajourføring af de juridiske skabeloner på Dokumenter.dk

Mette har derudover meget stor erfaring med rådgivning af ejerledere, direktører og private om køb af bolig, indgåelse af ægteskab, ægtepagter og særeje, familieformueplanlægning, skilsmisse og bodeling, arveplanlægning og dødsfald og fører som advokat retssager ved de civile domstole.

Mette har mere end 10 års erfaring fra forsikringsbranchen, hvor hun blandt andet har arbejdet med erhvervsansvars-, ejerskifte-, professionsansvars- og retshjælpsskader, håndteret direktions- og afdelingsklager samt varetaget direktionsbetjening.

I sin fritid nyder Mette at vende verdenssituationen over en god (stærk) GT med veninderne, gerne efterfulgt af en veltilberedt ret med nyfanget fisk. Mette elsker at rejse med sin familie, som tæller en teenagerdatter, yngre søn og hunden Charlie, som hele familien nyder at gå lange ture med i nærområdet.

Kontaktinformation Telefon: 45331830 tw@dokumenter.dk

Troels Wenzel Østergaard

Advokat (L)

Troels Wenzel Østergaard er advokat med speciale i komplekse kontrakter, ejeraftaler, selskabsret samt virksomhedsoverdragelse og generationsskifte. Troels har inden for disse områder ansvar for udarbejdelse og ajourføring af de juridiske skabeloner på Dokumenter.dk

Troels er en af landets førende eksperter indenfor fortolkning og forhandling af komplekse erhvervskontrakter samt håndtering af tvister mellem ejere af selskaber og regulering af ejerforhold.
Troels rådgiver til dagligt ejerledede virksomheder om strategi og forretningsmæssige forhold, selskabsret og virksomhedsoverdragelse og fører som advokat retssager ved de civile domstole og voldgiftsretter.

Troels er direktør og partner i Dokumenter.dk og har mange års erfaring med bestyrelsesarbejde, herunder som bestyrelsesformand og bestyrelsesmedlem i en lang række virksomheder.

I sin fritid nyder Troels at rejse med sin familie, og er særligt glad for at stå på ski med sine børn. Troels elsker at dele et godt glas vintageportvin til en rød bøf i venners selskab, og har desuden særdeles travlt, som iværksætter og medejer af en række virksomheder.

Kontaktinformation Telefon: 45 33 18 30 kontakt@dokumenter.dk

Louise Lyck

Specialist i entrepriseret

Louise Lyck er advokatfuldmægtig med speciale i erhvervslejeret, fast ejendom og entrepriseret. Louise har inden for disse områder ansvar for udarbejdelse og ajourføring af de juridiske skabeloner på Dokumenter.dk

Louise har mange års erfaring med erhvervslejeretlige forhold og bred erfaring med at rådgive både udlejer og lejer, når erhvervslejekontrakten indgås, så den pågældende part står bedst muligt. Louise bistår klienter ved uenigheder mellem lejer og udlejer, herunder i forbindelse med opsigelse og ophævelse af erhvervslejemål, og forbereder og fører retssager ved de civile domstole.

Louise har en baggrund fra ejendomsadministrationsbranchen, hvor hun foruden at varetage erhvervslejeretlige sager, tillige gennem årene har været juridisk rådgiver i en lang række større byggesager. Louise er således erfaren i håndteringen af byggesager i alle byggeriets faser.


Privat er Louise en engageret amatørbager, og hun elsker at kaste sig ud i diverse kageprojekter. Derudover tilbringer Louise meget tid ude i naturen sammen med sin familie og bomuldshunden Charlie.

Kontaktinformation Telefon: 45331830 sa@dokumenter.dk

Stig Andersen

Direktør

Stig Andersen er Magister i Historie fra Københavns Universitet og Executive Master fra INSEAD. Stig har ansvar for kommunikation, partnerskaber og kommerciel udvikling hos Dokumenter.dk

Stig er tidligere adm. direktør for Klarlund A/S og har mere end 20 års erfaring fra detailbranchen med speciale i strategisk forretningsudvikling, kommunikation og rådgivende kundesalg.

Stig har arbejdet som strategisk rådgiver for brancheforeninger i Dansk Erhverv, hvor han desuden har indgået i udvalgsarbejde, bidraget til lovreguleringer, holdt indlæg om immaterielle rettigheder for Folketingets partier og fungeret som moderator på offentlig høring.

Stig er direktør og partner i Dokumenter.dk og er derudover involveret i en række bestyrelser, hvor han blandt andet arbejder med generationsskifte, virksomhedsoverdragelse og digital forretningsudvikling.

I sin fritid nyder Stig at læse bøger, ikke mindst værker om historie og klassiske forfatterskaber, som Hemingway og Karen Blixen. Stig er meget glad for at gå på jagt med sine teenagedrenge, og så nyder han at udforske sin og fruens entusiasme for franske bobler, særligt om fredagen.

Kontaktinformation Telefon: 45331830 kontakt@dokumenter.dk

Birgitte Haagen Eklund

Juridisk assistent

Birgitte Haagen Eklund er juridisk assistent og har en erhvervssproglig diplomuddannelse fra CBS. Birgitte har ansvar for den daglige administration, bogføring, telefonkontakt samt for sprogrevision og oversættelse af de juridiske skabeloner på Dokumenter.dk

Birgitte har mangeårig erfaring i selskabsretlig administration af danske og udenlandske selskaber herunder afholdelse af generalforsamlinger samt registreringer hos Erhvervsstyrelsen.

Birgitte har desuden mere end 25 års erfaring som PA og Legal Assistant fra den juridiske afdeling det amerikanskejede Dupont Nutrition Biosciences ApS (tidligere Danisco A/S), hvor hun assisterede den juridiske chef og de øvrige advokater i den daglige korrespondance og sagsbehandling samt varetog selskabsretlige sager, legaliseringer, fakturering og øvrige administrative opgaver.

I sin fritid dyrker Birgitte sin passion for litteratur i sin bogklub og til forfatterarrangementer. Interessen for kunst og kultur nyder Birgitte herudover til koncerter, på udstillinger, i biografen og teatret sammen med sin mand og voksne datter.

Brancheforening, organisation eller virksomhed med særligt fokus på erhvervskunder og privatkunder? Kontakt os for et skræddersyet partnerkoncept til jer
+15 år Vi har været online
+35.000 Solgte dokumenter til private
+1500 Advokater og revisorer bruger os