Det skal være nemt at gøre det rigtigt. Med Dokumenter.dk kan vi sikre vores processer og garantere, at vores juridiske dokumenter altid er opdaterede. Dokumenter.dk giver mere værdi for en mindre indsats, og er en professionel løsning til virksomheder, som jeg klart kan anbefale | Mads Hvelplund, Økonomidirektør, Johannes Fog A/S

Fordele med Dokumenter.dk

Ubegrænset adgang – 24/7
Til en brøkdel af prisen
Ajourført og kvalitetssikret
Integration til CVR og Ejendomsdata
Reducér dit tidsforbrug
Optimér dine processer
Eliminér manuelle fejl
Underskriv med digital signatur
Dokumentopbevaring i skyen
Adgang til juridisk Hotline

Book en Demo – kontakt os idag for at høre mere om en skræddersyet løsning til din organisation

Professionelle løsninger til dig!

Dokumenter.dk har automatiseret den rutineprægede del af advokatens arbejde, så du kan spare tid og penge.

Vores abonnementer og enterpriseløsninger giver ubegrænset adgang til det udvalg af dokumenter, der passer til dit valg af abonnement, og henvender sig særligt til advokater, revisorer, ejendomsadministratorer, privatrådgivere, iværksættere og SMV-virksomheder samt organisationer med juridiske afdelinger samt HR & administration med et løbende behov for juridiske dokumenter.

Klar til et teknologispring?

Dokumenter.dk er Legal Tech i praksis. Med en professionel plug and play løsning reduceres tidskrævende og driftstunge omkostninger knyttet til juridisk rutinearbejde til et minimum med ubegrænset adgang til juridiske standarddokumenter, der løbende udvikles og ajourføres af erfarne advokater.

Vælg mellem abonnement, enterprise eller white label løsninger:

1. Abonnement – fordele

 • Et abonnement giver ubegrænset adgang til alle de dokumenter, som er omfattet af dit valg af abonnement i 12 måneder.
 • Du får en personlig brugerlicens og kan komme i gang med alle dokumenterne med det samme.
 • Henvender sig særligt til virksomheder med brugere, der arbejder selvstændigt, og er et optimalt juridisk værktøj til erhvervsdrivende og professionelle rådgivere.

2. Enterprise – fordele

 • En enterpriseløsning giver ubegrænset adgang for alle brugere i jeres organisation.
 • I får en skræddersyet løsning med rollebaseret adgang, der passer specifikt til jeres organisation og kravspecifikationer.
 • Henvender sig særligt til virksomheder med mange brugere, der skal kunne arbejde effektivt og sikkert sammen på tværs, og er det optimale setup til større organisationer og virksomheder med juridiske afdelinger.
 • Fast pris efter aftale ~ baseret på antal af brugere.

Vi udvikler gerne nye intelligente dokumenter til at dække jeres specifikke behov, herunder særlige branchestandarder, overenskomstforhold og lignende.

3. White Label – fordele

Med en White label løsning baseret på licens til vores softwareløsning kan egne kontorspecifikke skabeloner og paradigmestandarder dertil indarbejdes, som supplement eller i sin helhed.

Virksomhedens mulighed for at overgå fra manuelle processer til dokumentautomatisering – uden egenudvikling af kostbare IT-løsninger med fremtidige vedligeholdelsesomkostninger – kan dermed realiseres i et effektivt og hurtigt teknologispring  – inklusive API integrationer til egne sagssystemer. Det er Legal Tech plug and play.

 1. Manuelle processer automatiseres og skrivebordsfejl elimineres.
 2. Interne arbejdsprocesser optimeres og ensartet juridisk kvalitet sikres.
 3. Styrket effektivitet øger medarbejder- og kundetilfredsheden.
 4. Kræfter frigøres til forretningsudvikling og værdiskabende indsatser.
 5. Virksomhedens produktivitet og indtjeningsevne forbedres.

Læs og download folder her

Dokumenter.dk leverer et højt fagligt niveau, der styrker vores 360 graders kvalitetsrådgivning til kunderne. De digitale integrationer til CVR gør det let og eliminerer manuelle fejl. Vi er meget tilfredse med samarbejdet og kan klart anbefale Dokumenter.dk | Jesper Seehausen, Beierholm

+19 år Vi har været online
+40.000 Private brugere
+2.500 Advokater og revisorer bruger os