Tilføj til favoritter

Fusionsplan

Lav hurtigt og sikkert en fusionsplan på få minutter. Dette er en skabelon til en fusionsplan, hvor der er alternativer til både en lodret fusion, en egentlig fusion og en uegentlig fusion.

Få ubegrænset adgang fra 3 kr. pr. dag | Se Priser

Professionel fusionsplan

Her finder du en skabelon til en fusionsplan. Vores intelligente guide sørger for, at fusionsplanen bliver skræddersyet til netop dine behov. Du kan bl.a. vælge om der er tale om en lodret fusion, en egentlig fusion eller en uegentlig fusion.

Fusionsplan med alternativer

Dette er en skabelon til en fusionsplan, hvor der er alternativer til både en lodret fusion, en egentlig fusion og en uegentlig fusion.

Ledelsen i de bestående selskaber, der deltager i en fusion, skal som udgangspunkt, oprette og underskriveren fusionsplan.

Hvis der er tale om en fusion, hvor der alene deltager anpartsselskaber, kan anpartshaverne i enighed beslutte, at der ikke skal udarbejdes en fusionsplan. Hvis fusionsplanen fraviges stilles der dog så yderligere krav til selve generalforsamlingsbelutningen om fusionen.

Fusionsplanen er udarbejdet af advokat Simon Trolle Markussen, der har speciale i selskabsret. Simon Rådgiver dagligt både små og store virksomheder inden for selskabsretten, herunder om beslutning og gennemførelse af fusionen.

Udarbejdet af
Simon Trolle Markussen Advokat og juridisk direktør Dokumenter.dk Kontaktinformation Telefon: 45331830 sm@dokumenter.dk
Fusionsplanen indeholder bl.a.
  1. Selskabernes navne og eventuelle binavne
  2. Selskabernes hjemsted
  3. Vederlaget for kapitalandelene i et ophørende kapitalselskab
  4. Tidspunktet, fra hvilket de kapitalandele, der eventuelt ydes som vederlag, giver ret til udbytte
  5. Tidspunktet, fra hvilket et ophørende kapitalselskabs rettigheder og forpligtelser regnskabsmæssigt skal anses for overgået
  6. Angivelse af nye vedtægter, hvis der ved fusionen dannes et nyt kapitalselskab.