Trustpilot

Salgs- og leveringsbetingelser

Beskrivelse
Køb dokument
375,00 DKK
Pris med moms
Udarbejdet af
Advokat Troels Wenzel Østergaard
Advokat Troels Wenzel Østergaard

Advokat, HD(F)

Læs om salgs- og leveringsbetingelser

Kontaktinformation

Telefon 45 23 00 10

tw@dokumenter.dk

Denne skabelon indeholder salgs- og leveringsbetingelser i en virksomhed, der handler B2B (business-to-business) - altså hovedsageligt handelskøb.

Salgs- og leveringsbetingelserne regulerer følgende forhold:

1. Anvendelse
2. Tilbud og accept
3. Priser
4. Betalingsbetingelser
5. Levering og leveringstid
6. Ejendomsforbehold
7. Force majeure
8. Garanti og mangler
9. Ansvarsbegrænsning
10. Returvarer
11. Produktansvar
12. Tegning og beskrivelser
13. Tvister

Disse salgs- og leveringsbetingelser kan f.eks. medsendes tilbud fra virksomheden eller lægges på virksomhedens hjemmeside m.v. Det er vigtigt, at salgs- og leveringsbetingelserne indeholder et gyldigt ejendomsforbehold.

Det er ikke lovpligtigt at udarbejde skriftlige salgs-og leveringsbetingelser, men det tilrådes at gøre det, idet mange retssager opstår, fordi parterne ikke har klare aftaler, og risikoen for konflikter i et ellers godt kundeforhold kan minimeres ved tydeligt at angive virksomhedens salgs- og leveringsbetingelser.

Derfor anbefales det at sikre, at kunden er bekendt med virksomhedens salgs- og leveringsbetingelser, senest når en aftale indgås. Dette kan eventuelt gøres ved, at virksomheden beder kunden bekræfte, at salgs- og leveringsbetingelserne er modtaget og accepteret.

Dokumentet leveres i en Word-skabelon, således at det nemt kan tilrettes.

De udførlige betingelser er udarbejdet af advokat Troels Wenzel Østergaard, som har speciale i salgs- og leveringsbetingelser.