Tilføj til favoritter

Vestingklausul

Lav hurtigt og sikkert en vestingklausul på få minutter. Ved vestingklausulen bliver ejerne underlagt en tilbagesalgspligt, hvis de opsiger deres ansættelsesforhold.

Skabelon til en vestingklausul inkl. vestingtabel

Ved en vestingklausul bliver ejerne underlagt en tilbagesalgspligt, hvis de opsiger deres ansættelsesforhold. Dette er et paradigme til en vestingklausul mellem ejerne af et ApS, IVS eller A/S, hvor ejerne samtidig arbejder i selskabet og skal være forpligtet hertil i en periode. Til vestingklausulen medfølger en overskuelig vestingtabel.

Vestingklausul

Dette er et paradigme til en vestingklausul mellem ejerne af et ApS, IVS eller A/S, hvor ejerne samtidig arbejder i selskabet og skal være forpligtet hertil i en periode.

Ved vestingklausulen bliver ejerne underlagt en tilbagesalgspligt, hvis de opsiger deres ansættelsesforhold.

Anparterne vester lineært per måned og vestingen akkumuleres trinvis hver måned. I skabelonen er der en vestingtabel som bilag, som giver et godt overblik over vestede og uvestede kapitalandele. I tabellen er der lagt op til en vestingperiode på 36 måneder, men dette kan naturligvis tilrettes efter behov.

Det anbefales at der sammen med vestingklausulen indgås en ejeraftale mellem ejerne samt en ansættelseskontrakt eller direktørkontrakt for hver ejer, der arbejder i selskabet.

Du kan hente en direktørkontrakt her.

Du kan hente en ejeraftale her.

Skabelonen leveres i word-format, så den nemt kan tilrettes og/eller indsættes i en eksisterende ejeraftale.

Udarbejdet af
Søren Friis Hansen Professor, Lic.jur. CBS Law Kontaktinformation Telefon: 45 33 18 30 kontakt@dokumenter.dk
Vestingklausulen indeholder
  1. Bestemmelse om betingelserne for vesting
  2. Vestingtabel