Tilføj til favoritter

Påkrav til ejer i ejerforening

Lav hurtigt og sikkert et påkrav til ejer i ejerforening på få minutter. Påkravet kan både afsendes på vegne af foreningens bestyrelse eller som administrator.

Skabelon til påkrav til ejer i ejerforening

Her finder du en skabelon til påkrav om til en ejer i en ejerforening. Påkravet kan både afsendes på vegne af foreningens bestyrelse eller som administrator.

Hvad indeholder påkravet

I påkravet kan du vælge mellem følgende misligholdelser.

 • Fremleje i strid vedtægterne
 • Korttidsudlejning i strid med vedtægterne
 • Overtrædelse af foreningens husorden
 • Overtrædelse af foreningens vedtægter
 • Opsætning af parabol i strid med husorden
 • Støjgener pga. husdyr
 • Adfærdsklage
 • Manglende adgang
 • Manglende fremsendelse af dokumentation
 • Fest og høj musik

Integration til Unik Bolig – spar 90% af tiden

Dokumenter.dk er integreret med Unik Bolig, så alle dine data fra Unik Bolig automatisk indflettes direkte i dine dokumenter, når du bruger Dokumenter.dk.

Fra Unik Bolig kan du hente alle dine relevante oplysninger om boligforeningen, herunder oplysninger om bestyrelsesmedlemmer, andelshavere, lejemål, regnskabssår, revisor, administrator, vicevært samt andre vigtige forhold.

Når du udarbejder et dokument via Dokumenter.dk journaliseres dokumentet automatisk i Unik Bolig, så du som ejendomsadministrator har al kommunikation og dokumentation samlet i dit sagssystem.

Vores platform sikrer, at tidskrævende rutinearbejde og dokumentation i forbindelse med ejendomsadministration effektivt og smidigt kan håndteres digitalt og på få minutter.

Digitalt juridisk værktøj til ejendomsadministratorer

Dokumenter.dk er en standard brancheløsning for ejendomsadministratorer. Ejendomsadministratorer og professionelle rådgivere får med Dokumenter.dk adgang til et komplet og ajourført dokumentbibliotek af standarddokumenter inden for ejendomsadministration, boligforeninger og lejeret.

Udarbejdet af
Mathias Tegen Advokat, Partner Donatzky & Partnere Kontaktinformation Telefon: 33 11 10 10 kontakt@dokumenter.dk
Synne Høj Nørgaard Advokat Donatzky & Partnere Kontaktinformation Telefon: 33 11 10 10 kontakt@dokumenter.dk

Vær færdig på 5 minutter

1. Fuldfør guiden

2. Modtag dokument

3. Kvalitetsstemplet af Advokater

Start dokumentguide

Den intuitive platform med direkte integration og journalisering til UNIK Bolig sikrer en enkel og effektiv opgaveløsning uden manuelle fejl.

Standard brancheløsning

Dokumenterne er udviklet i tæt samarbejde med landets førende ejendomsadministratorer og ajourføres løbende, så de opfylder gældende lovkrav og branchestandarder.

 • Dokumenter.dk er jura integreret med brugervenlig teknologi, så du nemt kan udarbejde juridiske dokumenter på få minutter.
 • Dokumenter.dk er branchegodkendt af Danske Advokater, og benyttes af mere end 2000 professionelle brugere.
 • Dokumenter.dk ajourføres af erfarne advokater, der bruger de samme dokumenter i egen praksis.

Vi har automatiseret den rutineprægede del af ejendomsadministratorens arbejde, så du kan spare tid og penge samt undgå manuelle fejl.

Priser & ubegrænset adgang

Du kan købe dokumenter enkeltvist eller du kan få ubegrænset adgang med vores attraktive og skræddersyet abonnement til ejendomsadministration for kun 3.125 kr. per år per bruger. Det er mindre end 9 kr. om dagen.

Administrator abonnementet indeholder alle relevante dokumenter, herunder generalforsamlinger, vedtægter, husorden, påkravsskrivelser, overdragelse af andelsbolig, indkaldelse til generalforsamlinger, erhvervslejekontrakt, afståelse, viceværtkontrakt og andre standardskrivelser.

Læs mere her

Påkravet indeholder bl.a.
 1. Overtrædelse af foreningens husorden
 2. Overtrædelse af foreningens vedtægter
 3. Opsætning af parabol i strid med husorden
 4. Støjgener pga. husdyr
 5. Adfærdsklage
 6. Mulighed for henvisning til lejeloven
 7. Fremleje i strid med vedtægterne
 8. Fest og høj musik