Tilføj til favoritter

Anmodning om R75 attest (SKAT)

Download hurtigt og nemt en skrivelse til Skattestyrelsen med anmodning om R75 attest for det konkursramte selskab eller person

Er den konkursramte et selskab eller en person?

Skrivelse til Skattestyrelsen med anmodning om R75 attest

En skrivelse til Skattestyrelsen med anmodning om en R75-attest er en formel anmodning om at få en attest, der indeholder oplysninger om, hvorvidt et selskab eller person har gæld til det offentlige.

En R75-attest bruges typisk i forbindelse med behandlingen af en konkurs, og den er en erklæring fra Skattestyrelsen om, hvorvidt der eksisterer ubetalte skatter, moms, eller andre offentlige fordringer.

Kurator sender mail’en afsted hurtigst muligt efter dekretet. Skattestyrelsen svarer hurtigt.

Hvad skal skrivelsen indeholde?

I skrivelsen skal du angive tydeligt, at du ønsker en R75-attest, og du skal oplyse relevante oplysninger om virksomheden, såsom CVR-nummer, navn og adresse, m.v. Formålet med at anmode om denne attest er ofte at få et overblik over den konkursramtes økonomiske forpligtelser over for det offentlige, hvilket kan være afgørende i forbindelse med en konkursbehandling.

Det er vigtigt at udforme skrivelsen formelt og præcist for at sikre, at anmodningen behandles korrekt af Skattestyrelsen. Der kan være specifikke krav eller procedurer, som skal følges, og det er en god idé at konsultere Skattestyrelsens retningslinjer eller hjemmeside for at sikre, at skrivelsen opfylder alle nødvendige krav.

Hvem har udarbejdet skrivelsen til Skattestyrelsen på dokumenter.dk?

Skrivelsen til Skattestyrelsen med anmodning om R75 attest er udarbejdet af  Bjørn Wittrup, Advokat (H), som er certificeret insolvensadvokat og medlem af Gældsstyrelsens Advokatpanel. Gældsstyrelsen benytter derfor Bjørn Wittrup som advokat i konkurssager, hvor Gældsstyrelsen er konkursrekvirent.

Senest har Bjørn Wittrup ført en række sager om konkurskarantæne, både som kurator og i sager, hvor han har repræsenteret den sagsøgte virksomhedsledelse.

Advokat (H) Bjørn Wittrup har møderet for Højesteret.

 

Få overblik over den samlede proces for konkursbehandlingen

Du kan nemt og hurtigt få et overblik over den samlede proces for konkursbehandling, og de typiske dokumenter der knytter sig til de enkelte trin i processen ved at følge linket

Læs mere her

Udarbejdet af
Bjørn Wittrup Advokat (H) Homann Advokater Kontaktinformation Telefon: 45 33 18 30 kontakt@dokumenter.dk

Vær færdig på 5 minutter

1. Fuldfør guiden

2. Modtag dokument

3. Kvalitetsstemplet af Advokater

Start dokumentguide
  1. Anmodning til Skattestyrelsen
  2. Relevante oplysninger om den konkursramte
  3. Overholdelse af formelle krav
  4. Andre relevante forhold