Tilføj til favoritter

Advokatforespørgsel fra revisor

Lav hurtigt og sikkert en advokatforespørgsel fra revisor på få minutter. Skabelon til advokatforespørgsel fra revisor i forbindelse med revision eller udvidet gennemgang af et selskabs årsregnskab.

Skabelon til advokatforespørgsel fra revisor

Skabelon til advokatforespørgsel fra revisor i forbindelse med revision eller udvidet gennemgang af et selskabs årsregnskab.

Skrivelsen sendes til advokaten fra dig som revisor, når du skal indhente oplysninger fra advokaten i forbindelse med udarbejdelse af åresregnskabet.

Hvilke oplysninger skal indhentes?

I forbindelse med revisionen eller udvidet gennemgang af regnskabet for en kunde, skal du som revisor indhente oplysning fra kundens advokat, om hvorvidt advokaten har kendskab til verserende eller truende retssager samt erstatningskrav, der er eller kan forventes rejst mod kunden.

Du skal endvidere have oplysning, om andre forhold, som må antages at kunne øve indflydelse på virksomhedens økonomiske stilling, eller som af andre grunde bør fremgå af virksomhedens regnskab for pågældende regnskabsår.

Lav nemt og online en professionel forespørgsel på få minutter

Med denne guide kan du nemt og sikkert online lave en professionel forespørgsel ud fra en standard skabelon. Oplysninger om advokat og kunde kan hentes direkte fra CVR.

Har du spørgsmål eller bemærkninger til vores dokumenter, så husk at du altid er velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail. Vores telefoniske hotline er åben alle hverdage 9-15.

Med et revisor abonnement eller Professionel+ abonnement hos Dokumenter.dk er forespørgslen inkluderet, så du altid har nem adgang til den og efterfølgende kan opbevarer den i vores sikre cloud arkiv.

Du kan læse mere om professionelt abonnement til revisorer her.

Du kan også lave en gratis beskrivelse af bogføringsproceduren her.

Udarbejdet af
Dokumenter.dk Dokumenter.dk Kontaktinformation Telefon: 45 33 18 30 kontakt@dokumenter.dk

Vær færdig på 5 minutter

1. Fuldfør guiden

2. Modtag dokument

3. Kvalitetsstemplet af Advokater

Start dokumentguide
Forespørgslen indeholder
  1. Angivelse af advokat
  2. Forespørgsel om nødvendig information
  3. Valg mellem revision og udvidet gennemgang
  4. Standard formuleringer til brug for forespørgslen