En digital juridisk tjeneste udviklet til advokatbranchen ~ læs her om fordelene ved legaltech

Danmarks største platform for juridiske dokumenter er en digital juridisk tjeneste særligt udviklet til advokater og revisorer. Vi er en dansk legaltech-virksomhed stiftet og drevet af erfarne advokater. Vi har været online siden 2004.

Udarbejdet af Dokumenter.dk

Hvad er en digital juridisk tjeneste?

Dokumenter.dk leverer automatisering af juridiske dokumenter. Konceptet er digital selvbetjening. Vores platform er en brugervenlig ”one-stop” løsning, der kombinerer et komplet juridisk dokumentbibliotek med intelligente skabeloner og automatisk integration af virksomhedsdata fra CVR via API.

Når de enkelte trin i dokumentguiden er gennemført, autogenereres dokumentet automatisk, og er klar til download og digital signatur med NemID. Det sparer brugeren for op til 90% af den tid, der ville skulle bruges, hvis dokumentet skulle udarbejdes i en klassisk skabelon og manuelt kvalitetssikres for konsekvensrettelser. Det er en besparelse, der er til at tage at føle på.

Det cloudbaserede arkiv giver mulighed for sikker krypteret opbevaring og nem adgang fra alle enheder 24/7. Det fjerner reelt behovet for at arbejde med flere systemer, herunder eksisterende e-signeringsløsninger og arkivformater, der bliver overflødige med den komplette 360 graders løsning fra Dokumenter.dk.

Designet til advokater og revisorer

Kernemålgruppen er advokater og revisorer, der med fordelagtigt årsabonnement baseret på brugerlicens, opnår fuldt og ubegrænset adgang til dokumentbiblioteket. Siden opstarten med ”flade” Word paradigmer i 2004 er omfanget af dokumenter løbende blevet udvidet i takt med efterspørgsel og brugerbehov hos de mere end 1500 advokater og revisorer, der i dag benytter platformen i professionelle abonnementsløsninger.

Brancheforeningen for danske advokatvirksomheder, Danske Advokater, har indgået aftale om medlemsfordel på baggrund af en grundig gennemgang af både funktionalitet og kvalitet af de juridiske dokumenter.

Alle juridiske paradigmer og skabeloner er lavet af erfarne advokater, der bruger de samme forretningskritiske skabeloner i egne sager. De står personligt med navn og faglighed på mål for alle artikler og dokumenter på platformen, og de tilbyder mulighed for personlig vejledning i den juridiske Hotline.

Med mere end +125 intelligente skabeloner dækkes i praksis alle behov indenfor erhvervsjura og privatjura, herunder behovet for adgang til et udvalg af relevante dokumenter på engelsk, der er udarbejdet på professionelt korrespondentniveau.

Dokumenter.dk leverer med anvendelse af ny teknologi og egenudviklet software, der integrerer data direkte ind i dokumenterne fra offentlige databaser, digital sigeringsmodul og cloudbaseret arkiv, idag markedets mest avancerede digitale løsning til professionelle brugere med afsæt i automatisering af forretningskritiske juridiske dokumenter.

 6 fordele ved legaltech

I kortform kan fordelene ved at skifte til automatisering af juridiske dokumenter sammenfattes til følgende fordele:

  1. Automatisering af rutinearbejde
  2.  Optimering af interne processer og ressourcer.
  3. Ekspeditionshastighed accelereres med mulighed for ”on-demand” levering
  4.  Kvalitetssikring og eliminering af manuelle (og kostbare) menneskelig fejl.
  5.  Frigørelse af tid og ressourcer til værdiskabende arbejde.
  6. Udvidelse af forretningsområde og potentiale for vækst.