Trustpilot

Medarbejder på barsel - far

Beskrivelse
Køb dokument
375,00 DKK
Pris med moms
Udarbejdet af
Hans Frederik Linde
Hans Frederik Linde

Juridisk Konsulent med speciale i barsel

G'Linde

Kontaktinformation

Telefon 45 33 18 30

kontakt@dokumenter.dk

Barselsmappen består af:

-      Handlingsplan

-      Tjekliste

-      Standardbreve til medarbejderen/faren

Handlingsplanen gennemgår og forklarer virksomhedens procedure fra der er oplyst om graviditet og indtil medarbejderen skal starte på arbejdet igen efter endt orlov. Handlingsplanen er delt ind i trin som på en nem og overskuelig måde forklarer nærmere om de enkelte trin i processen.

Tjeklisten er til virksomhedens interne brug og kan anvendes til at danne sig et hurtigt overblik over forholdene under medarbejderens barsel. Her angives blandt andet medarbejderens lønrettigheder under barslen og dato for hvornår og for hvilke perioder der er sket refusionsanmeldelse.

Standardbrevene indeholder virksomhedens oplysninger til medarbejderen i forbindelse med barslen. Brevene dækker over perioden før og under barselsorloven og er med til at sikre at medarbejderen er så oplyst som muligt om blandt andet de forhold virksomheden tilbyder medarbejderen. Der er i brevene angivet forskellige forslag til formuleringer som du kan vælge i mellem. Du kan derfor skræddersy brevene så de passer til din virksomheds situation.

Læs også artiklen Medarbejder på barsel