Trustpilot

Den Gode Erhvervslejekontrakt - E-bog

Beskrivelse
Køb dokument
150,00 DKK
Pris med moms
/media/853533/forside den gode erhvervslejekontrakt - tilpasset.png

 

Den Gode Erhvervslejekontrakt er et praktisk anvendeligt værktøj til dels at gøre dig klogere på erhvervslejeloven og de vigtige punkter i en erhvervslejekontrakt, og dels som en støtte og et værktøj, når du skal udarbejde eller gennemgå en erhvervslejekontrakt. Bogen er skrevet, så den kan bruges af både dig, der udarbejder erhvervslejekontrakten, og dig som modtager et udkast til en erhvervslejekontrakt til gennemgang. Bogen er også meget anvendelig for dig, der under lejeforholdet står med spørgsmål om f.eks. forandringer, lejeregulering eller opsigelse.

Bogen er tænkt som et praktisk anvendeligt værktøj til praktikerne og ikke som et juridisk litterært værk, hvorfor der i meget lidt grad vil være direkte henvisninger til paragraffer, domme m.v.

Forfatteren, Simon Trolle Markussen er advokat og partner hos SelskabsAdvokaterne samt forfatter og partner hos Dokumenter.dk. Simon Trolle Markussen har speciale i rådgivning til ejerledede virksomheder, herunder særligt selskabsret, bestyrelsesarbejde, virksomhedsoverdragelser og erhvervslejeret.

Ønsker du at købe et fysisk eksemplar af bogen, kan den købes for kr. 195 inkl. levering ved at konktakte os på kontakt@dokumenter.dk.