Trustpilot

Abonnement - 1 bruger

Beskrivelse
Køb dokument
6.875,00 DKK
Pris med moms
Udarbejdet af
Dokumenter ApS

Dokumenter ApS

Virksomheder, advokater, revisorer og andre professionelle rådgivere kan via et Abonnement få online adgang til en lang række dokumenter, aftaler og juridiske standardkontrakter og dermed sikre, at ressourcerne anvendes til den bedste individuelle klientrådgivning.

Ved at tegne et abonnement på videnbasen får man en nemmere og hurtigere adgang til alle opdaterede dokumenter.

Dokumentsamlingen udbygges løbende med nye dokumenter - ligesom dokumenterne løbende opdateres til gældende lovgivning. Udvidelserne og opdateringerne er inkluderet i abonnementet.

Et abonnement til 1 bruger koster årligt kr. 5.500 eksl. moms. Det giver en ubegrænset adgang til videnbasen dokumenter.dk, hvor samtlige dokumenter downloades online i Word-format. Er I flere brugere, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Opstår der spørgsmål til dokumenter undervejs er du som abonnent altid velkommen til at kontakte os på 45 33 18 30.

Du modtager straks efter købet login-oplysninger pr. mail, så du til en hver tid, så længe abonnementet løber, har adgang til hele dokumentsamlingen og frit kan hente det dokument du har behov for.

Det er nemt, hurtigt og professionelt!

Abonnementet med Dokumenter løber for 12 måneder ad gangen fra tidspunktet for oprettelse af abonnementet. Abonnementet er uopsigelig i denne 12 måneders periode. Du kan når som helst opsige abonnementet, men det fornys automatisk, hvis det ikke er opsagt senest 4 uger før periodens udløb.

Dokumenter i abonnement