Trustpilot

Abonnement 1-5 brugere

Beskrivelse
Køb dokument
3.600,00 DKK
Pris med moms
Udarbejdet af
Dokumenter ApS

Dokumenter ApS

Virksomheder, advokater, revisorer og andre professionelle rådgivere kan via et Abonnement få online adgang til en lang række dokumenter, aftaler og juridiske standardkontrakter og dermed sikre, at ressourcerne anvendes til den bedste individuelle klientrådgivning.

Ved at tegne et abonnement på videnbasen får man en nemmere og hurtigere adgang til alle opdaterede dokumenter.

Dokumentsamlingen udbygges løbende med nye dokumenter - ligesom dokumenterne løbende opdateres til gældende lovgivning. Udvidelserne og opdateringerne er inkluderet i abonnementet.

Et abonnement (1-5 brugere) koster årligt kr. 2.880 eksl. moms. Det giver en ubegrænset adgang til videnbasen dokumenter.dk, hvor samtlige dokumenter downloades online i Word-format. Er I flere end 5 brugere, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Opstår der spørgsmål til dokumenter undervejs er du som abonnent altid velkommen til at kontakte os på 45 33 18 30.

Det er nemt, hurtigt og professionelt!

Du kan også købe en implementering, hvor vi kommer 1-2 advokater ud til jer i typisk 2-3 timer alt efter behov. Vi gennemgår en bred vifte af de vigtigste dokumenter, og vi kan naturligvis tage hensyn til bestemte ønsker og behov.

Du og din organisation bliver klædt godt på og får et unikt indgående overblik over alle de forskellige dokumenter, så I bedre, nemmere og hurtigere selv kan udarbejde skræddersyede kontrakter og dokumenter til kunderne.

Læs mere om implementeringen her.

Dokumenter i abonnement